Waarom je LINDA. profiel activeren?

Wanneer je je LINDA. profiel activeert kun je op de volgende dingen rekenen:

• Het is hartstikke gratis
  • Je kunt meedoen aan exclusieve LINDA.-winacties
  • Je hebt toegang tot alle online platformen van Talpa Network
  • Je kunt exclusieve content en programma’s vooruit- en terugkijken via SBS6, Veronica, Net5 en KIJK. Je kunt digitaal luisteren naar Radio 538, Sky Radio, Veronica, JUKE, Radio 10 en de themakanalen
  • Je kunt deelnemen aan exclusieve veilingen en winacties via VakantieVeilingen en ActievandeDag.

Waarom plaatsen jullie artikelen op LINDA.nl achter een inlog?

Exclusieve of bijzondere artikelen (bijv. een artikel uit LINDA.magazine) kunnen we speciaal voor jou beschikbaar maken op LINDA.nl wanneer je je hebt ingelogd.