Wat zijn LINDA.originals?

LINDA.originals zijn de online series van de makers van LINDA., een fijne en unieke mix van reality, mini docu’s en vlogs, maar allemaal recht uti het hart. Series die je doen watertanden, lachen, snikken of alle drie tegelijk. Je kijkt ze op LINDA.nl.


Waar kan ik LINDA.originals bekijken? 

Bekijk de LINDA.originals via linda.nl/tv of bekijk alles van LINDA. via de LINDA.nl app.

Download de énige nieuws- en entertainment App voor vrouwen in Nederland via de App Store en Google Play.


Waarom is LINDA.originals iets voor mij?

Omdat wij je elke dag een perfecte selectie van video’s en LINDA.originals laten zien. Programma’s die je niet wilt missen. Soms zijn ze ontroerend, soms grappig of choquerend. Met LINDA.originals hoef je je geen moment te vervelen.


Wat kosten de LINDA.originals?

LINDA.originals kijken kost niets


Wat zijn de systeemvereisten om LINDA.originals in de app te kunnen kijken?

Voor de iPhone is het van belang dat je iOS up-to-date is: minimaal iOS 8. Voor Android geldt minimaal 4.1 en hoger. Gebruik de meest recente browser; die werkt het best. Als het downloaden van de app niet lukt, bezoek dan onze website. Deze is geoptimaliseerd voor de laatste 2 versies van je browser (voor Internet Explorer dus versie 10 en 11) en is helemaal responsive, dus werkt ook goed op tablet of mobiel. Om de website gemakkelijk vaker te bezoeken, raden wij je aan de website te bookmarken.


Waarom krijg ik een zwart scherm of geen beeld?

De app werkt het beste als de software op je mobiel helemaal is bijgewerkt. Misschien kan je dat even controleren? Als je software up to date is, raden we je aan om contact op te nemen met de klantenservice.


De video speelt af zonder geluid. Wat nu?

Wat vreemd. Heb je geprobeerd je geluid harder te zetten tijdens het afspelen? Soms staat dit uit zonder dat je het door hebt. Als je geluid / volume knop op je mobiel op stil staat zou het ook kunnen dat het geluid het niet doet. Als dit niet werkt, raden we je aan contact op te nemen met onze klantenservice.


De video speelt af met geluid, maar zonder beeld?

Soms hapert de video even. Het helpt dan als je terug gaat naar de timeline en opnieuw de video kijkt. Als je daarna nog steeds geen beeld ziet, dan raden we je aan contact op te nemen met onze klantenservice.