Hoe kan ik inloggen in mijn profiel?

Ga naar LINDA.nl, klik op het poppetje rechtsboven en vervolgens op ‘Inloggen’. Daar vind je ook de link ‘Wachtwoord vergeten’.

Als ik inlog via Facebook, worden er dan gegevens tussen LINDA. en mijn Facebookaccount uitgewisseld?

Als je inlogt via Facebook, worden je voor- en achternaam en je e-mailadres aan ons doorgegeven. Je Facebook-vrienden zien hier uiteraard niets van, en we plaatsen nooit iets op je tijdlijn.

Als ik op inloggen of registreren klik dan kom ik niet op het inlog/registratiescherm?

Als je een adblocker hebt, kan het inlog/registratiescherm niet laden. Zet dan even je de adblocker uit.